Деси Цонева с куп неволи преди сватбата (+ Къде ще е меденият им месец с Явор?)

Гласувайте за статията

Деси Цонева с доста напрегната сватба

Деси Цонева се омъжи за втори път само преди няколко дни. Малко преди това важно събитие в нейния живот обаче бъдещата майка разкри колко напрегнат е бил денят на сватбата. Пред репортерка на „На кафе“ Деси сподели, че гостите на сватбата само 4-ма – кумовете, майка й и нейният син.

„Моят сватбен ден досега вървеше доста напрегнато, така да се каже. До последния момент косата ми не беше готова. Гримирах се сама, за няма и 15 минути успях да сътворя това нещо“, споделя Деси пред камерата на „На кафе“. И въпреки че малкият син на Цонева усърдно й помага, напрежение не липсва. „Малкият ми син, слава Богу, днес ми помага. Мъкне рокли, носи пликове. Преди малко отворихме една бутилка просеко, оляхме по земята, майка ми чисти, кумата помага“, разказва Деси за своите неволи преди сключването на гражданския брак със своя любим Явор Стефанов.

„Сватба като сватба. Винаги трябва да има напрежение“, казва Деси. Бъдещата майка не пропусна да се пошегува, че ще им върви не по вода, а по просеко, тъй като са го разлели при отварянето.

Цонева не крие, че е суеверна и не е искала мъжа й да види роклята за сватбата. Булчинската рокля стояла 4 дни у тях, но Деси искрено вярва, че той не се е изкушил да влезе и да я види.

Деси Цонева и Явор Стефанов на меден месец на Карибите сн. Инстаграм

Деси Цонева и Явор Стефанов на меден месец на Карибите сн. Инстаграм

Репортерката признава и къде с Явор ще отидат на меден месец. „Меденият месец ще е догодина, след църковния брак, който ще е наистина доста по-грандиозен. Няма да имам това приятно симпатично коремче, ще мога да си налея колкото си искам, да се кача на масата, да си викна цигански оркестър и въобще да си изтрещя както трябва. Тогава ще е меденият месец. Планирам един тур на Карибите. Много обичам тази част от света. Ще го комбинираме с ходене в Маями“, разкрива Деси за плановете си за меден месец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар