Жената на Део закова на 100 кила, той обаче си я харесва и пищна! (още подробности)

Гласувайте за статията

Жената на Део закова кантара на сто кила, но той си я харесва и така!

Съпругата на Деян Славчев – Део има проблем с килограмите. Който става все по-очевиден. Мулатката Мариана Станчева заковала стрелката на кантара на 100 килограма и не може да свали и грам, пише вестник „Уикенд“.

Део

Половинката на Део не може да се справи с килцата

Припомняме, че когато се залюбиха през 2013-а година, Мариана бе изключително слаба и стройна.

Красавицата роди син Борислав на блондина Део, но не успя да се втали след първата си бременност. В началото на тази година къдрокосата чаровница дари с второ дете Део, но трупна още килца към едрата си фигура.

Въпреки че е едва 28-годишна, мацката нямала воля да се подлага на диети и да спортува. Приемала се и по-закръглена, а спътникът й в живота също не правел проблем за налетите форми.

Преди време Део имаше бурна любов и сериозна връзка с Лора Караджова, която е пълна противоположност на Мариана. Щерката на Данчо Караджов винаги е била дребничка и слаба, такава й е конструкцията.

Очевидно обаче Деян Славчев няма определен тип визия за жена, която да гони. За него са по-важни други неща като характерът на човека отсреща и има ли общи интереси с него. Затова и двамата с Мариана продължават да се обичат и да се разбират отлично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар