Актуалната Мис България Теодора Мудева припадна снощи на конкурс! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мис България Теодора Мудева колабира на конкурс!

Актуалната носителка на титлата Мис България – красивата Теодора Мудева, припадна на конкурса „Кралица на Бургас“ миналата вечер.

Теодора Мудева

Красивата Теодора Мудева колабира от изтощение

Новината потвърди пред вестник „Телеграф“ съорганизаторката Илияна Мосинова. Първата хубавица на републиката открила спектакъла със свои танц, а след това трябвало да облече официалната си рокля и да се присъедини към журито.

Тогава на Теди й прилошало, а организаторите извикали линейка. Докторите веднага пристигнали в Летния театър в Бургас и я прегледали зад кулисите, но са казали, че няма нужда да я вземат в болница.

Здравният автомобил си тръгнал, а Мосинова информирала за инцидента бащата на миската, който бил в публиката, тъй като тя е непълнолетна – в момента е на 17 и половина, пише вестник „България Днес“.

Таткото обаче преценил, че е по-добре след края на шоуто да я закара в болницата. Приели я в шокова зала, а после Мис България е настанена във Второ детско отделение на МБАЛ – Бургас.

По клинична пътека тя трябва да остане три дни под наблюдение. Вчера вече се е чувствала по-добре, дори е излязла на кратка разходка с майка си в двора на здравното заведение.

Според лекари комбинация от психическо и физическо натоварване в допълнение с горещините са предизвикали това неразположение.

Теодора Мудева имала много тежки тренировки всеки ден, а освен това е учила за изпит по английски и ангажиментите около конкурса са й дошли в повече, разказа още Илияна Мосинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар