Тони Стораро разкри защо е бил приет в болница (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Тони Стораро проговори за състоянието си

Тони Стораро е бил приет в болница. Това обявиха няколко сайта. Феновете на Тони Стораро веднага са се притеснили за своя любимец. Затова и той реши да ги успокои и да каже как е в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Стораро сподели, че вече е добре и скоро ще се завърне на музикалната сцена. „Скъпи приятели, бих искал да внеса яснота във връзка с излезлите публикации в някои сайтове днес. Много благодаря на всички, които ми писаха, за загрижеността. Добре съм. Истината е, че третата ми сливица се възпали и се наложи да я изрежат“, успокоява Тони своите почитатели.

„Интервенцията беше в понеделник, продължи около час и после се прибрах вкъщи. Възстановителният период, през който не е препоръчително да пея, е около 7 дни, след което се връщам на работа. Ще обявя в социалните мрежи кога ще бъде първото ми участие“, пише още поп фолк изпълнителят за здравословното си състояние.

Тони Стораро не пропусна съща така да се извини на клубовете и на феновете си за участията, които ще пропусне заради възстановителния период след операцията. „Извинявам се на клубовете за падналите няколко ангажимента и на феновете – че няма да се осъществят срещите ни. Ще намеря начин да се реванширам след това. Но здравето е най-важно“, споделя Стораро и обещава да се реваншира на всички ощетени заради влошеното му здравословно състояние.

Към публикацията в социалната мрежа Инстаграм феновете на Тони Стораро му пожелават бързо възстановяване. Те също споделят мнението на своя любимец, че най-важно от всичко е здравето и му пожелават винаги да е здрав.

Тони Стораро разкри защо е бил приет в болница сн. Инстаграм

Тони Стораро разкри защо е бил приет в болница сн. Инстаграм

Почитателите на поп фолк изпълнителя нямат търпение той да се върне отново на музикалната сцена и да ги радва със своите хитове. А това ще се случи след 7 дни. Тони обеща на всички, че ще каже точно кога се завръща на сцената в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар