Ралица Паскалева разкри какво ще се случи в „Откраднат живот”” (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Актрисата се вълнува, че с доцент Захариев остават с роли в новия сезон

Ралица Паскалева, която изигра брилянтно ролята на д-р Стилянова в хитовата лекарска поредица повдигна завесата и разкри някои пикантни подробности. Които ще очакваме да се случат в новите серии на ”Откраднат живот”. Предвидени да се излъчат наесен.

Красивата д-р Галя Стилянова съобщи, че до дни ще започнат снимките на 8-я сезон на сериала. Тя споделя, че заедно с актьора Емил Марков, който видяхме като доцент Захариев са едни от малкото персонажи. Които ще продължим да виждаме отново.

Снимка: Блиц

Двамата бяха и обичана, но и мразена двойка. Бяха и харесвани, но и презирани. Но в крайна сметка щом продължават значи има с какво още да ни изненадат.

Самата актриса няма търпение да започнат да снимат защото и тя самата изгаря от любопитство какво ще се случи.

В поредния нов сезон на хитовата лекарска поредица ще се разплетат и най-сложните връзки межди отделните герои. Които станаха любимци на зрителите.

Пак ще се вълнуваме от горещите страсти и проява на крайности в междуличностните отношения. Стана ясен и факта, че в новия сезон ще има и опит за жестоко убийство, предават от show.blitz.bg.

В новите епизоди, които са 52 на брой ще видим и блондинката д-р Хинова. Деси Бакърджиева призна, че е получила покана и започва снимките. Тя сподели, че преди искала да става пластичен хирург и е доволна, че зрителите я приемат като истинска лекарка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар