Ани Салич избухна (Вижте какво разкри за личния си живот)

Ани Салич избухна (Вижте какво разкри за личния си живот)
5 (100%) 1 vote

Ани Салич отвърна на удара и разкри истината за личния си живот

Водещата на Нова тв Ани Салич постоянно е забърквана в скандални новини с любовници милионери. Тя реши да отвърне на удара и коментира слуховете, които усилено се разпространяват в жълтата преса, видя HotArena.

Според жълтите медии, Ани Салич получава колосалната заплата, възлизаща на 18 000 лева месечно.

„Жълтите медии отново лъжат за баснословната ми заплата, апартаментите, които притежавам в София и по света, палат в Рударци и Волво за 100 000 лв… Ще дойде Видовден за всички, които се хранят от откровени лъжи. Моят палат е едноетажна сглобяема къща. Имам един апартамент в София. Карам кола, произведена 2011 година, която е оценена от застрахователя ми за 10 хиляди евро. Работя всеки божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща на новини, плащам си данъците, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници“, коментира гневната Ани Салич, цитирана от „България Днес“.

Преди две години новинарката официално приключи брака си с Бранко Салич. Откакто стана ясно, че е разведена, постоянно се спекулира с личния й живот. Не закъсняха и слуховете, че тя се носи на крилете на любовта с богат любовник. Но както вече стана ясно, в тези слухове няма доза истина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар