Люти скандали тресат новата връзка на Василена Гръбчева

Люти скандали тресат новата връзка на Василена Гръбчева
5 (100%) 1 vote

Новата връзка на Василена Гръбчева е разтърсена от люти скандали

Новата връзка на очарователната Василена Гръбчева редовно е разтърсвана от люти скандали. Както вече стана ясно, бившата на Антон Хекимян изживява страстна любовна афера с известен млад лекар.

„Преди малко повече от шест месеца срещнах това момче и от първата ни среща не сме се разделяли!“. Така започва любовното обяснение на Василена Гръбчева към нейната нова тръпка.

Бившата на Антон Хекимян не е пестелива по отношение на суперлативите по адрес на нейния нов любим. Но всичко хубаво невинаги върви по мед и масло. Блондинката споделя още за новия си любим:

„Той е човекът, с когото съм се карала най-много, но за него съм готова на всичко! „Семейните“ разпри не са мираж и както често се случва, голямата любов върви с тежки емоции и големи скандали, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

Блондинката се обръща към новия си любим с „мишка“ и „съкровище“. Тя е категорична, че връзката й с Антон Хекимян вече е затворена страница.

„Не обичам да говоря за личния си живот, но искам да се знае, че името на Антон не стои до моето. В бъдеще ще видим какво ще се случи. Той винаги ще бъде изключително близък за мен човек, както и аз за него, защото е трудно да се откажеш от човек, когото много си обичал в миналото. Преминаването от любов към приятелство е просто едно добро начало за двамата“, споделя Василена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар