Деси Радева става на 50 години (Разкрития за личния живот на първата дама)

Деси Радева става на 50 години (Разкрития за личния живот на първата дама)
5 (100%) 1 vote

Днес Деси Радева става на 50 години

Откакто Деси Радева стана първа дама, тя постоянно попада под светлините на прожекторите. Но въпреки това за личния живот на президентшата се знае малко.

Известно е, че тя е родена през 1969 година в град Бургас. Съпругата на Румен Радев има рожден ден на 9 юли. Днес тя навършва 50 години.

Родителите й Желяза и Кирил Генчеви се развеждат, когато тя е ученичка. За да може да я издържа, майка й е принудена да работи на две места.

Деси Радева е била ученичка в престижна езикова гимназия, но е била изключена от там заради конфликт с учителя си по физическо. След това тя продължава образованието си в селско училище.

Като гимназистка настоящата президентша започнала работа, тъй като семейството й имало финансови затруднения. Тогава тя припечелвала, участвайки в модни ревюта. Именно покрай тази своя дейност се запознала с настоящия си съпруг.

Двамата се запознават през 1987 година. Въпреки, че Румен Радев е бил настоятелен и дори се запознал с майката на Деси, в крайна сметка той избрал военната си кариера пред любовта с нея.

През 1989 година Радева пристига в столицата с идеята да следва журналистика. Но не е приета. Записва се в Лесотехническия университет, но не завършва там, тъй като се премества в УНСС.

Години по-късно, след един развод зад гърба си, тя се събира с Румен Радев, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар