Кубрат Пулев с похвала от ръководителя на курса за тормоз след целувката със Суши (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Кубрат Пулев премина успешно курса за сексуален тормоз

Кубрат Пулев премина успешно курса за сексуален тормоз, който трябваше да изкара заради целувката с Джени Суши. Боксьорът получи ласкави оценки за участието си и реакцията на курса за справяне със сексуален тормоз, който мина в часове към Университета на Лас Вегас.

Кубрат Пулев сам потърсил хората от университета и е минал през задължителните часове. Това бе част от санкцията, наложена от Калифорнийската атлетическа комисия след инцидента от 23 март, когато той целуна Джени Суши.

На 22 юли същата комисия ще се събере и може да върне отнетия временно лиценз на Кубрат. За да се случи това, тя трябва да получи достатъчно позитивни сигнали, че Пулев спазва предписанията, пише corner.dir.bg. Мнението на Барет Морис, които е ръководител на курса в Университета в Лас Вегас, също е много важно.

„Въпросът е как реагираш на такова нещо. Едно от нещата, които Пулев направи след първите часове от курса бе, да публикува в социалните медии, че е осъзнал, че е сбъркал. Той призова феновете му да не атакуват и обвиняват репортерката. Това е важна стъпка след грешката, която е допуснал.

Убеден съм, че Кубрат никога повече няма да попадне в подобна ситуация. Той се е поучил, променен е. Преценявам това по сравнението между него преди да започне обучението, и как общуваме сега, след него. Той бе много активен по време на курса, искаше да е част от него и да извлече от него всичко.

Разбира се, винаги ще свързват името му с този случай, когато отвориш в Гугъл, без съмнение ще прочетеш за репортерката и останалото. Няма как да промениш случилото се в миналото. Но е много важно Пулев да продължи да е шампион не само на ринга, но и в честното общуване и пазенето на личните и гражданските права“, казва Барет Морис пред вестник „Лас Вегас Сън“.

Кубрат

Вестникът цитира и Кубрат Пулев. „Университетът и Барет Морис създадоха една голяма възможност за мен, да взема участие в този курс, да съм част от дискусията. Минахме през програмата стъпка по стъпка, обясняваха ми всичко. Има една тънка граница, която не бива да прекосяваш. Направих грешка и се поучих от нея.

Кубрат Пулев премина успешно курса за сексуален тормоз сн. YouTube

Кубрат Пулев премина успешно курса за сексуален тормоз сн. YouTube

Знаех още преди случилото се, че това не е редно. Осъзнавах, че е грешка. Но се случи, защото бях развълнуван и щастлив от победата ми. Няма извинение обаче за стореното. Извлякох поуките си. Направих голяма грешка и дано тя помогне на други хора да не я повтарят“, казва Кубрат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар