Кейт Мидълтън и Уилям насила на кръщенето на Арчи (Вижте как се издадоха)

Кейт Мидълтън и Уилям насила на кръщенето на Арчи (Вижте как се издадоха)
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън и Уилям с престорени усмивки на кръщенето на Арчи

Кейт Мидълтън и Уилям насила на кръщенето на Арчи. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж присъстваха тази събота на церемонията по приемането на християнската вяра на първия наследник на Меган и Хари. Според експерти обаче Кейт и Уилям не са искали да бъдат там.

Какво точно се е случило на кръщенето на Арчи, можем само да предполагаме, защото то не бе достъпно за широката публика. Но и само двете снимки, които херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха в социалните мрежи, дават достатъчна основа за коментари. А общият семеен кадър, в центъра на който е Арчи, насочва вниманието ни най-вече към принц Уилям и Кейт Мидълтън.

За повода херцогинята на Кеймбридж избра розова рокля на Стела Маккартни. Кейт почете Даяна, носейки същите обеци, които и Спенсър на кръщенето на принц Хари през 1984-та година. И докато към тоалета на Мидълтън очаквано никой няма забележки, то позата на тялото на херцогинята на снимката предизвика редица коментари.

Според експерти по езика на тялото, Кейт е готова всеки момент да стане и да си тръгне, и вероятно само добрите обноски не й позволяват да го направи, пише „The Sun“. Съпругата на принц Уилям изглежда иска да бъде встрани от случващото се. Сякаш между нея и Меган, която стои до нея, има известно напрежение.

Усмивките на херцогът и херцогинята на Кеймбридж са някак престорени, насила, но не от искрена радост заради семейния празник. Изражението на Уилям предизвика недоумение в потребителите на социалните мрежи. Според тях раздорът между двете млади кралски семейства e факт, предават от lifestyle.bg.

Кейт Мидълтън и Уилям насила на кръщенето на Арчи сн. Инстаграм/ sussexroyal

Кейт Мидълтън и Уилям насила на кръщенето на Арчи сн. Инстаграм/ sussexroyal

За разлика от Кейт, Камила Паркър, която седи в други край на снимката, изглежда спокойна и щастлива, създавайки пълен контраст с позата на Мидълтън, излъчваща неудобство от ситуацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар