Деляна Маринова - Джуджи иска пак да се върне в „На кафе”!

Джуджи се натиска за място в шоуто на Гала, смятат работещи в Нова тв. Русокосата чаровница напоследък не изпуска случай да се появи в компанията на хора от екипа на любимото си сутрешно предаване. [caption id="attachment_596536" align="aligncenter" width="300"]Джуджи Джуджи може да заеме мястото на някой от панелистите на Гала[/caption] Тя официално е напуснала „България он еър”, където изкара две години, и отново се върти около Нова. Самата Джуджи обяви, че в началото на юни е скъсала договора си с телевизията, в която водеше шоу през уикенда. „Светът е голям и тв ефир дебне отвсякъде”, бе нейният коментар по темата. Това недвусмислено показва, че водещата не се е отказала от работата в телевизия и вече има идея къде ще продължи. Няма да е изненада, ако през есента отново изгрее в „На кафе”. В Нова тв шушукат, че от доста време вечно усмихнатата блондинка тайно си плетяла мрежите за нов договор с шоуто. Именно затова не пропускала удобен случай да се навре в очите на екипа, демонстрирайки близки приятелства с всички там.

Наскоро Джуджи дори бе гост в предаването и се говори, че двете с Гала са измислили това гостуване, за да стане ясно колко висок рейтинг постигат, когато са заедно. Според слуховете, основната водеща имала сериозни конфликти с някои от своите „панелисти”, с които сутрин коментира актуалните теми.

Тя не признавала открито за разногласия в екипа, но хората зад кадър ги усещали като мъртво вълнение. Много от тях са убедени, че Гала дава мило и драго, за да се отърве от „дразнещите фактори” и да работи отново с най-добрата си приятелка, пише вестник "Уикенд". Джуджи пък от своя страна тъгувала по популярността и славата, спечелени в „На кафе”. Тя никога не е крила, че причината да работи не е заплатата, тъй като пари не й липсват и без да си помръдва пръст. Преди 4 години Маринова бе уволнена от Нова в момент на поголовни съкращения там. Говори се, че след това изпаднала в тежка депресия, с която едва се справила. За нейно щастие, получила предложение да води шоу в по-малката, но амбициозна „България он ер”. Джуджи с радост приела офертата да работи в екип с бившата половинка на Теодор Салпаров – Бойка Делиева, и Константина Живова. Но предаването им бе свалено от ефир само след няколко месеца. После поканиха Деляна Маринова да води седмично шоу, но и там нещата не потръгнаха. Към момента шармантната дама се води безработна. Но никой не се съмнява, че скоро отново ще се окичи с титлата „звезда” в много по-бляскаво и популярно студио от това, в което се трудеше в последните две години.