Жени Калканджиева се забавлява с идиотщините от матурите! (виж тук)

Жени Калканджиева се забавлява с идиотщините от матурите! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева искрено се забавлява с тазгодишните матури на зрелостниците!

Миската Жени Калканджиева си умира от смях и има защо да го прави. Мис България 1996 година попадна на списъка с ежегодните бисери от матурите и не спира да се смее оттогава.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева си има любими бисери от матурите

Жени дори сподели някои от най-забавните умотворения. „Всичко що се синее и зеленее – това е България!”, „След като умират заедно, те пак продължават двамата”, „Балканът вече не е баща на лирическия герой, а негова майка”, цитира Жени, пишат от вестник „България днес”.

И това са само част от хумористичните умотворения на учениците, които миската е определила като любими. Не е тайна, че Жени Калканджиева е много строга майка.

„Моето дете веднъж като стъпи охлюв, го накарах да го изяде. Исках да разбере, че ние имаме право да убиваме само ако животът ни зависи от това. Възпитанието и личният пример вкъщи са изключително важни.

Синът ми знае, че когато един учител каже нещо за него, аз ще застана на страната на учителя. Не можем да прехвърляме родителската си отговорност изцяло на тях“, споделя Жени възпитателните си методи в интервю за дир.бг.

„Вкъщи съм майка, съпруга, в офиса съм бизнес дама. В личния живот ходя да пазарувам в супера, водя детето на училище, на спорт, помагам му за уроците – въобще най-най обикновен човек. Аз съм от хората, които съвсем не се взимат насериозно.

Не съм претенциозна, изпълнителна съм и въпреки, че преди да ме познават, хората ме мислят за надута, след като ме опознаят, виждат че е точно обратното.“, разказва Жени Калканджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар