Емил Кошлуков яхна метлата

Новият директор започна с промените
0

Новият директор започна с промените

След като стана ясно, че Емил Кошлуков е новият генерален директор на Българската национална телевизия, той се зае с промените.

Новият шеф Емил Кошлуков вече вършее с пълна сила. Едно от новите предложения, внесени за разглеждане от Управителния съвет на телевизията-майка, е създаване на нова дирекция „Спорт“. Досега тя бе под шапката на дирекция „Информация“.

Емил Кошлуков
Новият директор започна с промените

За директор на новата дирекция в Българската национална телевизия, е предложен журналистът Сашо Йовков.
Припомняме, че той бе един от кандидатите в приключилия конкурс за генерален директор на обществената телевизия и бе вторият номиниран за гласуване от членовете на Съвета за електронни медии.

По всяка вероятност Емил Кошлуков е решил по този начин да компенсира Сашо Йовков, на когото не достигна само един глас, за да оглави БНТ.

Междувременно прави впечатление, че Емил Кошлуков е зачеркнал немалка част от биографията си. Изглежда за новия директор на БНТ периодът му като програмен директор в партийната телевизия „Алфа“, е доста срамен, съдейки по това, че е решил да го заличи от професионалния си живот.

В медийните среди коментират, че още по-скандален е фактът, че Емил Кошлуков е скрил и периода му като шеф на ТВ7. Никъде в биографията му не се споменава, че е ръководил безславно изчезналата медия в най-тежкия й период, когато КТБ беше фалирала, а медията бе в окаяно състояние, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.