Галена бясна: Анелия я дразни с Десислава, станаха първи дружки! (виж тук)

Галена бясна: Анелия я дразни с Десислава, станаха първи дружки! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Десислава дразни Галена с приятелството си с Анелия!

Неочаквано приятелство демонстрират фолк певиците Десислава и Анелия. Заралийката я покани на рождения й ден, който се състоя преди броени дни. Всъщност Деси е била единствената колежка присъствала на празненството, разказаха източници.

Десислава

Десислава стана първа дружка с Анелия

Припомняме, че едно от малкото приятелства, които е демонстрирала Анелия със свои колежки е това с Андреа, но тя не била на партито. Преслава пък изпратила поздрава си в социалната мрежа и така не намерила време, за да уважи рожденичката.

Бившата жена на Коко Динев обаче привлякла в обкръжението си Десислава, която както е известно е сред най-близките приятелки на Галена.

„Това е хитър ход от страна на Анелка, която е в тиха война с Галена от години. Тя винаги й е била болна тема и не спира да гони нивото й. Определено се опитва да дразни конкурентката си, като й отмъква приятелката под носа“, шушукат в средите.

В Инстаграм профила на звездата се появи снимка и със сина на Десислава – Борис. „С него много си отиваме!“, не пропусна да отбележи Ани, която позира с тоалет в същия десен в какъвто е облечен и малчуганът.

Всъщност рожденият си ден Анелия посрещна не къде да е, а в палата си в Бояна. Къщата на певицата е прясно завършена и най-неочаквано за повечето й близки, тя ги събра на парти у дома.

„Тя винаги е била дискретна и е внимавала кой кани в покоите си. Явно обаче е преодоляла бариерата си“, коментират приближени до звездата на „Пайнер“, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар