Хакнаха Инстаграм профила на знойната Пенелопе!

Гласувайте за статията

И Пенелопе е минала „под ножа“, но ГДБОП са й върнали профила!

Инфлуенсърката Петя Стоянова, по известна сред последователите си в Инстаграм като Пенелопе – penelope7878, подобно на други наши звезди също е пострадала от недоброжелатели в социалната мрежа.

Пенелопе

И Пенелопе останала без профила си в Инстаграм

От мним сръбски бранд се свързали с нея, за да рекламира техен продукт. Тя се съгласила и лекомислено предоставила личните си данни в Инстаграм.

Мнимите поръчители откраднали профила й и подали сигнал към управата на сициалната мрежа, че всъщност тя е крадлата и нейният профил е фейк. Така се стигнало до закриването на профила й.

Пенелопе реагирала веднага и посредством други пострадали от измамници момичета в Инстаграм се свързала с ГДБОП. Откъде й помогнали да си го възстанови и то по-специално служител на име Миро, на когото Петя е изключително благодарна за помощта.

Петя, по подобие на своите посестрими от големия Инстаграм бизнес – клана Кардашиян също има разработена своя козметична линия – Penelope de Glamour.

Тя е гадже на милионерския наследник Иван Динев. И към днешна дата се занимава с новооткрития му ресторант в Свети Влас. Като се опитва чрез своята популярност в социалните мрежи да рекламира бизнеса му.

Визията й е микс между лицата на чалга изпълнителката Мария, Николета Лозанова и Светлана Гущерова, пише lifeonline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар