Владо Карамазов взриви: Срамувам се от фамилията си! (виж изповедта му)

Гласувайте за статията

Владо Карамазов се срамува от фамилията си!

Звездата от хитовия крими сериал „Дяволското гърло” Владо Карамазов изненада феновете си, публикувайки свои младежки снимки. Кадрите от тийнейджърските му години предизвикаха много вълнения.

Владо Карамазов

Владо Карамазов не би се кръстил така, ако можеше да избира

40-годишният актьор е неузнаваем с дълга руса коса и няма нищо общо със сегашния си имидж. „На нищо не приличам, а тогава се имах за много модерен и много в час. Сега виждам, че съм бил в голяма заблуда”, признава си през смях Карамазов.

Истинското име на синеокия красавец е Владимир Александров. Тъй като фамилията му се струвала твърде обикновена, още преди да пробие в киното и театъра, той решил да използва някой по-запомнящ се псевдоним, пише вестник „Уикенд“.

„Споделих, че ми е много скучна фамилията, че Владимир Александров е егати баналната работа. Точно тогава четях „Братя Карамазови” и че много ми харесва. И Лилия Абаджиева се е впечатлила явно от изказванията и ми предложи спонтанно да стана Карамазов.

Казах й: „Ти луда ли си?” И така ситуацията отмина. Преди един спектакъл видях плакат, на който тя ме беше написала като Владимир Карамазов. Така си и остана до ден-днешен.

Но честно казано, не ми харесва. Смятам, че е глупаво. Нещо прекалено е. И всъщност, ако тръгна да си сменям с някакъв псевдоним фамилията, нямаше да бъде Карамазов. Щеше да е може би нещо по-семпло, не толкова претенциозно.

Та това е страшна тъпотия! Като се замисля сега, чак срам ме хваща… Но не можеш да се кръстиш на един герой. Не е нормално. Все едно да чета „Алиса в страната на чудесата” и да се кръстя Владимир Алиса. Някаква такава глупост… Детско, наивно и твърде безотговорно ми се струва”, признава днес актьорът.

Участията му на родната сцена започнали в трети курс, докато бил студент в НАТФИЗ. По това време, за да се прехранва, Владо заработвал като модел в агенцията на Дим Дуков „X-Ground”.

Може би тогава тръгат слуховете за сексуалната му ориентация. Някои твърдят, че Дуков бил доста хлътнал по красивия Владо Карамазов и купонясвал с него до зори в столичните гей вертепи.

Разбира се, той яростно отрича да е прекрачвал границата на професионалните взаимоотошения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар