Ернестина Шинова набива с ръце в заведението на шеф Ангелов! (виж тук)

Гласувайте за статията

Ернестина Шинова набива с ръце в заведението на шеф Ангелов!

В един от най-горещите дни това лято Ернестина Шинова или екранната д-р Стаменова от „Откраднат живот“ обядваше не таратор и тиквички, а парещи лукс кебапчета и топла супа.

Ернестина Шинова

Ернестина Шинова не ползва прибори, омаа си храната директно с ръце

Обяда си Ернестина купи от заведението за бързо хранене на Виктор Ангелов на ул. „Раковска”, в което качеството на продукцията е високо, но и цените са над обичайните за страната.

Едно кебапче там струва 1,59 лв., хлебчето е 79 стотинки, а супата – близо петарка, пише вестник „Уикенд“.

Шинова трябваше да плаща за двама, тъй като с нея беше и майка й. Дали пък талантливата актриса не бе решила да нагости родителката си с вкусна скара по случай рождението си? В същия този ден – 2 юли, кино и тв звездата навършваше 56 години.

Понеже в заведението нямаше свободни седящи места, Ернестина и майка й Пенка се принудиха да ядат прави.

Храната си те разположиха на маса до отворен прозорец, където вече имаше други хора. Самите Шинови пък излязоха отвън – на тротоара пред закусвалнята, и оттам се пресягаха към трапезата си.

Родителката сърбаше супата си лъжица, а дъщерята направо я пиеше от купичката. Новоизлюпената евродепутатша почти не използваше прибори и за лукс кебапчетата си – вместо с вилица жената на Андрей Слабаков ги поднасяше към устата си с ръце.

Звездата от „Комиците”, „Откраднат живот” и „Мисия „Лондон” се нахрани за около половин час. Толкова време бе нужно и на майка й да се засити.

После двете напуснаха района на кебапчийницата и тръгнаха пеш, като Ернестина побърза да запали цигара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар