Григор Димитров призна какво е поискал от Бойко Борисов

Гласувайте за статията

Всички тръпнат в очакване дали тази сделка ще се осъществи

Най-добрият български тенисист Григор Димитров призна какво е поискал от премиера Бойко Борисов по време на срещата им.

Оказва се, че хасковлията не е присъствал на срещата само, зад7 а похвали положителните промени в държавата, а и за да лобира за мениджъра си Георги Стоименов.

Григор Димитров

Всички тръпнат в очакване дали тази сделка ще се осъществи

Всеизвестен е фактът, че Стоименов, заедно с Григор Димитров, искат да вдигнат голяма бизнес сграда на мястото на паркинга на скандалните кортове „Малееви“ на клана Берберян, намиращо се близо до Борисовата градина.

Григор Димитров и мениджърът му вече потриват доволно ръце от огромните печалби, които ще прибират от наеми и продажби в планираната бизнес сграда. Мястото е доста примамливо, развито и комуникативно. То се намира на бул. „Пейо Яворов“ и е заобиколено от редица административни сгради, парк и болница „Токуда“.

В близост има и мол, а до там се стига лесно както през центъра, така и през Околовръстното шосе. Столичани знаят много добре, че имотите в района държат доста високи цени. Очевидно именно от това искат да се облагодетелстват Григор Димитров и мениджърът му Георги Стоименов.

Тенисистът е обещал на премиера Бойко Борисов, че до сградата ще има и тенис академия, която ще е от полза на младите български спортисти. Предвид видимото нежелание на Димитров и клана Берберян да подпомогнат българския тенис, е много любопитно дали децата ще могат да тренират безплатно на бъдещите кортове поне по два часа в седмицата, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар