Любо Нейков отказва да шофира сам, заради килограмите! (виж тук)

Въпреки многото диети, Любо Нейков не може да отслабне
0

Любо Нейкова отказва да шофира сам!

Актьорът и продуцент Любо Нейков се движи по улиците само с личен шофьор, защото му е трудно да шофира сам. Това разкриха близки до обкръжението му източници.

Любо Нейков
Въпреки многото диети, Любо Нейков не може да отслабне

Твърди се, че най-вероятно проблемът му с карането на кола се дължи на наднормените тлъстини. От които от години не може да се отърве. Понеже е прекалено дебел, му било трудно да се оправя с педалите, подозират негови познати, пише вестник „Уикенд“.

Макар че любовта на публиката е право пропорционална на растящото тегло на звездата, излишните килограми му създавали все по-големи притеснения.

От една страна били усложненията със здравето, с които всеки средноинтелигентен човек е наясно. От друга страна са чисто финансовите утежнения, свързани с плащането на заплата на личния шофьор и невъзможността да излезе от дома си без него.

Когато човекът е в отпуска, Любо Нейков се чудел кого да вика, за да го закара от точка А до точка Б. Не можел да ползва такси, защото не се събирал във всяко, което му изпращат диспечерите на фирмите. Движел се само в собствения си огромен джип, в който все още се побирал.

Знаем, че на няколко пъти Нейков се зае да спазва стриктна диета, за да отслабне, но така и не му се получи, не и на 100%. Може би стресът и натовареното ежедневие си казват думата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.