Джулиана Гани разкри: Засилва метаболизма си с мръсно хранене! (виж тук)

Джулиана Гани си позволява мръсно хранене, дори е задължително
0

Джулиана Гани призна как засилва метаболизма си и отслабва по-бързо!

Силиконката Джулиана Гани разкри в мрежата тайната си за бърз метаболизъм и ефективно отслабване. И това се оказа… любимото на мнозина „мръсно хранене“ или наречено още чийт. Знаем, че това означава консумация на храни, които иначе са забранени в ежедневието ни, но които обичаме много.

Джулиана Гани
Джулиана Гани си позволява мръсно хранене, дори е задължително, според съветите на гаджето й Илиян Найденов

Към мръсното хранене спадат пицата, шоколада, дюнерите ако щеш. Но и ориза, картофите и други въглехидрати, ако сме на кето диета например. Ето какво призна Гани за мръсното им хранене с гаджето Илиян Найденов.

„Всяка Неделя си правим по едно “мръсно хранене”. Чиято функция не е да се натъпчем като прасета или да съсипем резултата от цяла седмица стриктен хранителен режим, а да направим позитивен стрес на организма си.

По този начин го захранваме с различен за него тип въглехидрат и метаболитните процеси в него се засилват. Казано по-просто, храним се с нещо вредно, но когато и както трябва, а резултата е позитивен и формата ни се подобрява, вместо да се развали.

Вие правите ли “мръсно хранене”? Колко често го правите? Каква храна избирате най-често?“, попита Джулиана Гани последователите си в мрежата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.