Анджелина Джоли: Тъпо е да се татуираш заради мъж! (Маха татусите си заради Брад?)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли маха част от татуировките си, особено посветените на Брад Пит

Анджелина Джоли е решила да отстрани част от татуировките си. Холивудската звезда е известна с интереса си към рисунките по тялото, но в последно време изглежда е решила, че е най-добре да махне някои от тях. В едно свое интервю тя споделя, че никога повече няма да си направи татус посветен на мъж. Очевидно именно разводът с Брад Пит я е подтикнал да вземе подобно решение.

Най-голямото разочарование за звездата е татуировка на азиатски дракон, посветена на бившия й съпруг Били Боб Торнтън. „Вече никога няма да бъда толкова глупава, че да си татуирам име на мъж“, казва актрисата по време на интервю, когато заличава татуса си. Години по-късно обаче прави нова татуировка — този път с инициалите на щата Орегон, посветена на Брад Пит. И явно пак заради него се решила да я махне, пише slobodenpecat.mk.

Иначе холивудската звезда има над 10 татуировки. Една от тях е кръст в долната част на корема, която прави Холандия преди години. Друг татус, който има дори сакрално значение за нея е стих от магическо сказание на кхмерски език. То е написано от неин приятел, като Анджелина си прави татуировката малко след като осиновява първото си дете Мадокс.

Анджелина Джоли маха татуси заради Брад Пит сн. Инстаграм

Анджелина Джоли маха татуси заради Брад Пит сн. Инстаграм

Най-важните събития в живота й — осиновяванията и ражданията на шестте й деца, Анджелина също отбелязва с татуси. Актрисата споделя още, че има няколко знакови събития, които са белязали не само тялото, но и живота й. Такива са два надписа на арабски, свързани с мастектомията, която си направи преди години. Заради риск от рак на млечните жлези, Анджелина избра да отстрани бюста си и си имплантира силикон след това. По същия начин актрисата направи и операция на яйчниците си — твърдо решена не само да няма повече деца, но и да не сподели участта на майка си, която почина от рак преди години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар