Деси Цонева с горещи разкрития за тайната си сватба

Гласувайте за статията

Закани се догодина да е със скандално изрязана рокля на сватбата си

Наследницата на покойния телевизионер Димитър Цонев – Деси Цонева, направи горещи разкрития за тайната си сватба.

Припомняме, че тя сключи брак с любимия си Явор Стефанов на тайна церемония в събота.
Малко след това тя сподели в социалните мрежи снимки от подписването.

Деси Цонева

Закани се догодина да е със скандално изрязана рокля на сватбата си

Деси Цонева споделя за най-важния ден в живота си, че всичко е преминало нормално. Единствените хора, които са присъствали на сватбата, е била тя, съпругът й Явор, кумовете им Иван Манчев, най-добрата й приятелка Марго, синът й Янчо и майка й Мариана.

Тържество не е имало, само подписване. Деси Цонева посочи, че зрелищното тържество е планирано за догодина, когато ще сключи и църковен брак с любимия си. Причината за това е, че сега е в очакване на рожбата си от Явор Стефанов и няма да може да се забавлява на сватбата по начина, по който тя би искала.

На въпроса как е избрала точно Иван Манчев за кум, Деси Цонева разкрива, че той е най-добрият приятел на половинката й. Тя пък спряла избора си на нейната най-добра приятелка.
Булката споделя, че е получила предложението за брак на втората годишнина от началото на връзката й с издателя.

Още на първия им ден във Флоренция, Явор Стефанов станал от леглото и й подарил пръстена.
Деси Цонева разкрива, че булчинската рокля, с която била облечена на подписването не е нейна, а на приятелката й Глория Петкова. Тя също била бременна в шестия месец, когато я облякла.

Нямала никакво намерение да облича булчинска рокля, но след като я пробвала се влюбила в нея. Деси Цонева споделя, че така станало по-добре, защото роклята направила деня й още по-вълшебен.
Тя издаде, че догодина ще е с много интересна рокля и скандално изрязана на известна марка, които в момента са лидер на сватбени рокли, пише show.blitz.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар