Стана ясно защо Биляна Дол заряза Божинов

Гласувайте за статията

Тя излезе с официално съобщение по случая

Изгората на Валери Божинов – сръбкинята Биляна Дол обясни каква е причината, поради която връзката им е претърпяла крах.

Доскорошната половинка на Валери Божинов излезе с официално съобщение на профила си в социалната мрежа „Инстаграм“. В него тя обясни за края на връзката си с българския футболист.

Биляна Дол

Тя излезе с официално съобщение по случая

Биляна Дол разкри за саможертвите, които е правила в името на любовта си към Валери Божинов. Накрая тя му пожелава всичкото щастие на света.

Ето какво написа Биляна Дол:
„С Валери вече не сме заедно. За съжаление, настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта. Дадох най-доброто от себе си, за да бъда най-добрата партньорка, тъй като му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и самият той да се чувства щастлив и пълноценен.

Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха… и дори в Китай бях до него. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена… Желая му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол. Край!“.

Първият коментар под публикацията е на Валери Божинов, който на сръбски е написал: „Благодаря ти за всичко“, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар