Рапърът Уош МС се срина тотално

Гласувайте за статията

Стефан затвърди каръка си в любовта

Рапърът Уош МС се срина тотално след адът, който преживя.

За никого не е тайна, че допреди няколко месеца Стефан Иванов, по-известен като Уош МС летеше на крилете на любовта. Двамата с любимата му Мария стягаха сватба.

Уош МС

Стефан затвърди каръка си в любовта

Изпълнителят бе получил благословията на майка си и баща си, които също много се вълнуваха за предстоящото щастливо събитие.
За огромно съжаление обаче Уош МС затвърди каръка си в любовта, след като отново се размина на косъм с мечтата си да отиде до олтара като младоженец.

Съсипаният рапър признава, че приятелката му Мария била инициатор на раздялата им. При все, че приела годежния пръстен, твърде скоро след това размислила и заявила, че не е готова да бъде булка.

„Разбирам я, по-малка е, но аз вече искам семейство и деца“, коментира нараненият син на актьора Иван Иванов.
Припомняме, че двойката бяха заедно в продължение на няколко години. От самото начало обаче рапърът предчувствал краха на връзката им заради голямата възрастова разлика.

Баща му – големият актьор Иван Иванов също преживява тежко огромното разочарование на сина си. Той дори не иска да чуе за доскорошната си кандидат-снаха Мария, камо ли да я види.
Стефан е на 35 години, а бившата му годеница е едва на 22. Въпреки, че произлиза от арт фамилия и е внучка на актьора Борис Луканов, тя следва педагогика в Софийския университет и от време навреме се изявява и като модел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар