Хороскоп за 8 юли, понеделник – угризения за Скорпионите, хармония за Стрелците

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Понеделник би могъл да бъде много успешен, ако планирате нещо ново. Иначе, за съжаление, паралелно с добрата тенденция се прокрадват и неприятни моменти, разочарования. Очертават се ядове и разправии със семейния партньор. У мнозина от вас се наблюдава промяна на възгледите, поведението, отношенията.

Скорпион
Денят е малко кризисен в емоционален аспект, особено за мъжкия състав на Скорпион. Става дума за силни угризения, вероятно поради допусната грешка. Реално обаче случилото се съвсем не е непоправимо. Овладявайте нервите си и избягвайте конфликти както вкъщи, така и на обществени места.

Стрелец
Бъдете уравновесени и търсете разбирателство с близки, приятели и познати. Понеделник е подходящ за семейни дела и изглаждане на отношенията. Ще ви върви и в любовта. Пазете нервите си, възползвайте се от малките възможности за почивка. Хубаво е да отдадете време за срещи, приятни занимания и развлечения.

Козирог
Денят е с добра материална характеристика, знаете за какво работите. Дори да сте по-натоварени от обикновено, мисълта за заплатения труд ще ви стимулира. Мнозина от вас ще поставят начало на нещо ново в работата си. Решението е плодоносно. Избягвайте конфликти вкъщи, особено с половинката си.

Водолей
В понеделник деловите интереси отстъпват на заден план. Сега доста Водолеи са изцяло подвластни на любовта. Колкото въздържани да са, емоциите взимат превес. Необходимо е повишени внимание! Да се пазят от крайни решения, прибързани действия, конфликти. Главното е да се изяснят отношенията. Полезни контакти се очертават.

Риби
Изглежда и за вас седмицата започва не особено приятни, застрашени сте от семейни сблъсъци. Най-вероятно темата засяга пари. Във всеки случай ще се чувствате несправедливо обвинени, но надали ще търсите разяснение. По-добре премълчете и отново се постарайте да създадете домашен уют. Намерете време и за почивка.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар