Хороскоп за 8 юли, понеделник – конфликти за Овните, разправии за Раците

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Въпреки че сте настроени хармонично, лесно излизате извън контрол и попадате в конфликтни ситуации. Внимавайте, денят е точно с такива предизвикателства. Едва ли ще ви радва успехът, при условие, че сте си скъсали нервите. Нищо чудно обстоятелствата да ви принудят да вземете решение, което не ви допада.

Телец
Понеделник е благословен за любов, даже мнозина от вас може да получат предложение за брак. В работата си ще се изявите с кадърност и професионализъм, но не сте предпазени от противоречия и разправии. Разчитайте на съдействие и изгодно посредничество. Ще излезете от всякакво неудобно положение.

Близнаци
Вашият ден е нервен, внимавайте. Освен многото ангажименти, не е изключено да бъдете притиснати от обстоятелствата за взимане на спешно решение. При някои от вас е възможно изненадващо пътуване. Във всеки случай е важно да запазите самообладание и да премислите, преди да реагирате.

Рак
За повечето Раци понеделник ще се яви кризисен, имайки предвид напрежението и сблъсъците в отношенията с околните. Препоръката е да са сдържани и по-отстъпчиви. Могат да намерят удовлетворение в любимите си занимания. Все пак не са лишени от печалби, а и някой ще им направи услуга.

Лъв
Едно непредвидено, но наложително пътуване може да обърка изцяло програмата ви. Не сте застраховани срещу неприятности, но поне се въздържайте спрямо конфликти. Покажете отговорност и усърдие към задачите си, независимо какво ще ви коства. В противен случай ви очакват проблеми. В любовта ще ви върви.

Дева
Много активни и твърдо решени сте да осъществите замислите си. Изглежда денят идва с нови надежди, искате да поставите ново начало в живота си. Успехът е сигурен, особено ако намеренията ви се свързват с дома и семейството. Но по отношение на работата си бъдете по-въздържани към експерименти.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар