Николета Лозанова си призна всички грехове

Гласувайте за статията

Тя изненада феновете си с откровение

Николета Лозанова направи изненадваща изповед, в която си призна всички грехове.

Пред феновете си в социалните мрежи, тя говори открито за едни от най-интимните моменти в живота й – изневерите, операциите, както и какво мисли за бившия й съпруг – футболиста Валери Божинов.

Николета Лозанова

Тя изненада феновете си с откровение

В чат с феновете си от Инстаграм, Николета Лозанова призна, че има 375 кубика силикон в гърдите си. Тя призна и за това, че се е подложила на процедура за уголемяване на устните. Плеймейтката обаче категорично отрече да е ремонтирала носа си.

В прав текст Николета Лозанова призна и че е изневерявала, но подчерта, че никога не е била ревнива. За сметка на това обаче разкрива, че е твърде обидчива. Твърди, че никога не е изневерявала на себе си.

По отношение на бившия й съпруг – футболистът Валери Божинов, тя го определи като „най-добрият човек“. За изненада на мнозина, Николета Лозанова не спести критиките си към сегашните плеймейтки, които „инвестират в себе си, но нямат харизма“.

В заключение Николета Лозанова признава, че това, което я кара да бъде още по-борбена и да успява във всичко, с което се захване, е завистта на околните, пише zajenata.bg като цитира информация на hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар