Кичка Бодурова с тузарски подарък за щерка си

Гласувайте за статията

Кичка Бодурова купи имение на щерка си и то в Лос Анджелис

Кичка Бодурова купи къща за стотици хиляди долари на дъщеря си. Кристи—Жаклин, единствена дъщеря на певицата, се шири в истински палат в Лос Анджелис.

Луксозното имение е недалеч от дома на самата Кичка. Имотът разполага с всички удобства и е изцяло по вкуса на Кристи—всичко е от мрамор, а има и огромен двор с басейн.

Дъщерята на Кичка загърби стария си начин на живот и голите снимки, като вместо това го раздава момиче за пример. Допреди година тя провокираше със силиконови форми, но от онзи начин на живот вече няма и следа.

Кичка Бодурова

Снимка: ХотАрена

Кристи тотално се промени напоследък, като загърби провокациите. Причината е, че младата моделка завърши курс за учители и ще става преподавател.

Въпреки че в университета учи журналистика, специалността не й допадна и Кристи реши да се пробва в учителското поприще. А майка й я подкрепя безусловно, пише „България днес”.

„Изкара курс и скоро ще упражнява тази професия”, признава Кичка Бодурова.

Именно заради новата си работа Кристи няма да се появи тази година в България. Хубавицата доскоро показваше силикона си на родното Черноморие, но тази година ще пропусне.

Освен това тя се раздели и с дългогодишния си приятел. Двамата бяха заедно цели 9 години, но се разделиха, а майка й купи имението, за да я ободри.

Бодурова угажда на всяка прищявка на Кристи. Преди години тя плати и силиконовите импланти на дъщеря си. „Какво ненормално има едно момиче да си сложи силикон и той да е платен от майка му.

В САЩ това е рутинна процедура и повечето ми приятелки имат силиконови бюстове и се гордеят с тях. Това е начин едно красиво момиче да се чувства красиво и да се възхищава от тялото си.

Щом се харесва така, никой не може да му попречи. На мен наистина майка ми плати операциите, и то когато завърших колежа предсрочно и когато ме приеха в университета в Лас Вегас с пълна стипендия заради добрите ми оценки”, каза още глезената Кристи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар