Ето къде и как глези жените си Сергей Станишев (ФОТО)

Гласувайте за статията

Лидерът на БСП не щади средства

Въпреки изключително натоварения си график, бившият премиер Сергей Станишев все още намира време за семейството си.

Той не пропуска възможност да поглези жените вкъщи с екскурзии и почивки. Запознати издават, че последната дестинация, с която Сергей Станишев поглезил съпругата си Моника и доведената си дъщеря, е Меката на Модата – Милано.

Сергей Станишев

Лидерът на БСП не щади средства

Там двете дами отдали времето си на обиколки из скъпарските бутици, както и на исторически туризъм. Те дори успели да се качат на покрива на една от най-прочутите катедрали в света – Дуомо.

Едва ли това ще е единствената дестинация, с която Сергей Станишев ще поглези дамите у дома през лятото. Традиционно от години насам, семейството почива в Гърция. За разлика от мнозина обаче, които избират комерсиалните курорти, където има голямо стълпотворение, бившият премиер залага на по-диви и усамотени места.

Неотдавна Сергей Станишев бе засечен на борда на частна яхта в Средиземно море в компанията на съпругата и децата си. Плаването е едно от любимите му летни удоволствия.
Зимата той заменя плаването и гмуркането със ски туризъм.

Екс лидерът на БСП не щади средства както за наследниците си Георги и Дария, така и за доведените му деца – Моника и Венцислав, които са от първия брак на съпругата му Моника.
Той демонстрира публично, че не дели наследниците си. Преди няколко седмици доведената му дъщеря го придружи на представлението по случай голямото завръщане на Стефан Данаилов на сцената на народния театър с пиесата „Актрисата“, в която си партнира с Аня Пенчева, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар