Андрей Слабаков срина Европарламента

Андрей Слабаков срина Европарламента
3 (60%) 1 vote

Вече е открил местата, на които се пуши

Андрей Слабаков срина Европарламента още в първите си дни като евродепутат.

В типичния си стил Андрей Слабаков заяви категорично, че мрази да носи костюми. Той побърза да уточни, че причината за това е, че му стоят изключително добре и не иска да потиска останалите евродепутати.

Андрей Слабаков

Вече е открил местата, на които се пуши

Той посочи, че на първото заседание на Европарламента е бил с костюм, тъй като има официални събития, на които е редно да е с такова облекло. Андрей Слабаков обаче се закани, че на следващите заседания ще е с дънки и риза или дънки и фланелка.

„Един се появи в парламента с къси панталонки и фланелка и развързани кларкове. На втория ден ги смени с нещо по-официално – джапанки. Ходят си както си искат”, добави той пред Нова телевизия.

„Тежка бюрокрация е в Европарламента. На 3-ти бяха 12-13 часа гласувания, но ще свикна. Горд съм със себе си. Бързо се ориентирах в обстановка. Има поне 5 места в Страсбург и 5 в Брюксел вътре в парламента, където се пуши”, похвали се Слабаков.

Няма никакво съмнение, че сред първите задачи, с които се е заел новоизлюпеният евродепутат, е да открие местата, на които се пуши.
Той добави, че вече се е запознал с повечето италианци в ЕП.

„С Берлускони не съм се запознал, през повечето време той спи”, каза още режисьорът.
„Между другото, да успокоя хората, пълно е с хора с бради и мустаци. И не всички са мъже.
Има много важни неща за вършене. Трябва да видим какво ще правим с околната среда. Съществуват едни организации, не само в България, т.нар. отровно-зелени, чиято дейност е да саботират всичко, всичко да бъде провалено.

Тук Зелените се опитват да върнем 3 млрд. и да вкараме едни 1,5 млрд., за да довършим 13 км. от АМ „Струма”. Малоумната им идея беше да се направи тунел отдолу. Всички инженери казаха, че са напълно луди, защото е сеизмична зона“, заключи той, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар