Ани Салич разкри цялата истина за имотното си състояние

Гласувайте за статията

Тя изригна срещу лъжливите писания

Несъмнено заплатата и имотното състояние на Ани Салич винаги са представлявали сериозен интерес за широката общественост.

Напоследък се появиха твърдения за огромни заплати и хонорари, които Ани Салич определи като абсурдни. Именно това провокира новинарката да разкрие истината за финансовото и имотното си състояние.

Ани Салич

Тя изригна срещу лъжливите писания

Ани Салич е гневна от лъжливите писания в медиите. По всяка вероятност се страхува и от евентуална данъчна проверка и затова е решила да покаже предварително на зложелателите с какво разполага.

Ето какво пише Ани Салич по темата:
„Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата, апартаменти в София и по света, палат в Рударци и Волво за 100 хиляди… Ще дойде Видовден и за Пик и за останалите, които се хранят от откровени лъжи.

Моят палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, произведена 2011 и оценена от застрахователя ми Дженерали за 10 хиляди евро. Работя всеки божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща на новини, плащам си данъците, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници.

Служител съм на частна медия с прозрачни собственици-успешни бизнесмени, които със сигурност няма да хвърлят излишни пари на вятъра. Как може толкова много години да лъжат и мразят, а и не само това да имат стотици хиляди читатели. Как? Няма да разбера докато съм жива. Но знам, че справедливост и разплата има. И то тук на земята, а не на небето“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар