Какво се случва със съпругата на Андрей Арнаудов?

Гласувайте за статията

В последно време е отслабнала драстично

Напоследък все повече хора се питат какво се случва със съпругата на Андрей Арнаудов, имайки предвид плашещия й външен вид.

Половинката на продуцента Андрей Арнаудов – Емануела Толева, е заприличала на скелет. При все, че бившата манекенка и баскетболистка е с височина 180 см, тя тежи едва 50 килограма. Сами се досещате, че това е твърде малко за нейния ръст.

Андрей Арнаудов

В последно време е отслабнала драстично

Припомняме, че неотдавна в предаването „Черешката на тортата“ по Нова тв, съпругата на Андрей Арнаудов призна, че като тийнейджърка е страдала от анорексия. Тя е положила огромни усилия, за да се пребори с коварното заболяване.

Запознати обаче твърдят, че този път драстичното отслабване на Емануела Толева няма нищо общо със здравословен проблем или диети. Причината за него е постоянното тичане по едногодишния им син Васил.

Хлапето на Емануела Толева и Андрей Арнаудов неотдавна проходи и младата майка няма и минута време за почивка.
„Напълно съм отдадена на детето си, по цел ден се занимавам с него и даже нямам време да се храня редовно“, коментира тя, пише pik.bg.

Въпреки това тези килограми са доста под нормата, така че ще й се наложи да помисли нещо за връщането на изгубеното тегло, за да не си отвори сериозен здравословен проблем.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар