Какъв талант има Славена Вътора, за да журира „Талантите“?

Какъв талант има Славена Вътора, за да журира „Талантите“?
5 (100%) 1 vote
Бившата миска Славена Вътова влуза в журито на „България търси талант“

Звучи като нелепа шега, но не е! – коментира в. „Уикенд“. Талантливите хора в страната са в потрес от факта, че Славена Вътова влиза в журито на „България търси талант“. Новината, която Би Ти Ви съобщи, се оказа много повече от изненада за обикновения тв зрител.
„Каква точно е тази, че да оценява таланти?“ – се питат зрителите. Въпросът лъсна на официалната страница на шоуто във Фейсбук.

Вечно усмихнатата красавица, която преди 13 години бе обявена за най-хубавата българка, ще се изправи авторитетно в журито на предаването до Ицо Хазарта. Рапърът се готви за трети пореден сезон в „България търси талант“, а за Славена Вътова това ще бъде първи опит като оценяваща. И докато за него е ясно какво умее най-добре, за нея зрителите се чудят какъв талант точно притежава.

Досега не сме чували бившата манекенка да пее, не сме я виждали да танцува, нито да изпълнява циркови номера, заради което се предполага, че не е кой знае колко надарена и в областта на сценичните изкуства.
От биографията й става ясно, че е учила египтология в НБУ, но след първата година се е преместила в специалност „Икономика“. Не се споменава обаче да е завършила висшето си образование.

Славена Вътова посегна към голям залък

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар