Андрей Слабаков: В ЕП е пълно с хора с мустаци и бради, но не всички са мъже

Гласувайте за статията

Режисьорът с разбиващ коментар за Ска Келер и феминистките

Андрей Слабаков направи  първи коментар на европарламента от както стана депутат в Брюксел. Пред водещата на „Събуди се” той призна, че нищо хубаво не мисли за Ска Келер.

Известен с поразяващата си уста Слабаков коментира, че такива войнствени феминистки не са му по вкуса. Той каза, че в парламента в Брюксел е пълно с хора с мустаци и бради, но за съжаление не всичките са мъже.

Колаж: ПИК

Режисьорът няма нищо против мъжете и жените да са равни. Даже нежния пол трябва да се ползва с повече привилегии. Точно феминизмът е убил това. „Движението meteoo е голяма тъпотия. Някоя девойка се сеща, че е изнасилена преди 15 години и иска да изкара някакви пари”.

Актьорът призна, че вече е намерил свои опорни точки в ЕП. Открил всичките места и то вътре в сградата където може да се пуши. Това са пет места, на които можеш да срещнеш хора, които не могат без цигари.

С новоизбрания председател Давид-Мария Сасоли вече се е срещнал защото италианецът бил страстен пушач и се засичали на по цигара. За Берлускони каза, че с него все още не се е запознал с него защото непрекъснато спял.

Амбициозният евродепутат смята да се захване с проект като направи седмица на България в Брюксел. И призна, че ще се вслуша в съветите на Ернестина, която му казала да говори това, което мисли. Но да не обижда никого, предават от pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар