Защо някои нарекоха Мая Илиева „вдовица за завиждане“?

Гласувайте за статията

Броила е 4 млн. евро за имот в Барселона

Неслучайно някои хора определиха вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева „вдовица за завиждане“.

Запознати издават, че наскоро Мая Илиева е станала тихомълком собственичка на впечатляващо имение, разположено в Барселона.
За въпросното имение тя е боила 4 милиона евро.

Мая Илиева

Броила е 4 млн. евро за имот в Барселона

Да не пропуснем и фактът, че луксозният имот се намира в един от най-баровските квартали – в района Сантс Монтжуик, в близост до олимпийското селище, построено за олимпиадата през 1992 година.

Преди Мая Илиева да се сдобие с имота, той е бил собственост на украински милионер от управата на испанския футболен клуб „Алавес“, пише седмичник.

„Мая купи имението заради децата си, които учат в Барселона. Тя отскача до Испания почти всяка седмица, но въпреки това не се е установила трайно на Иберийския полуостров, тъй като и приятелите й, и бизнесът й, са в България“, разкриват близки до вдовицата на Георги Илиев.

Припомняме, че година преди Георги Илиев да бъде разстрелян от снайперист, двамата със съпругата му осиновиха две момиченца. По-късно Мая Илиева осинови и момче, което кръсти на него. Към днешна дата и трите деца учат в частно училище-пансион в Барселона.

Според мълвата, наследниците на Мая Илиева говорят много по-добре испански и английски език, отколкото български, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар