Аделина Радева преживя истински ужас

Гласувайте за статията

Журналистката се разминала на косъм от тежък инцидент

Водещата на сутрешния блок на Нова тв – Аделина Радева, преживя истински ужас.

Колегите на Аделина Радева издават, че столичен джигит едва не минал през краката й. На всичкото отгоре той дори не й се извинил, а дал мръсна газ и изчезнал.

Аделина Радева

Журналистката се разминала на косъм от тежък инцидент

Запознати издават, че Аделина Радева се разминала като по чудо със сериозно травма. Тя пресичала на пешеходна пътека и по правилата, когато се появил джигитът.

„От едната страна колата спря и дори ми направи жест да мина, а от другата страна шофьорът, който имаше чудесна видимост, реши да не спре и аз трябваше за секунди да се препарирам на средата на пешеходната пътека, за да не ме сгази“, обяснява тя.

Аделина Радева няма личен автомобил и не шофира. Поради тази причина обичайно тя се придвижва до работното си място пеш или с градския транспорт. Често пъти се възползва от удобството на метрото, а в края на работния ден се прибира у дома с градския транспорт.

По всичко личи, че заплатата й далеч не е толкова висока, колкото на предшественичката й Ани Цолова, за да си позволи да се вози всяка сутрин с такси или собствена скъпа кола.
Както вече стана ясно, Цолова е получавала месечно възнаграждение от медията в размер на близо 15 хиляди лева. За сравнение запознати посочват, че Радева се разписва срещу три пъти по-малка сума месечно, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар