Няма да повярвате какво направиха тризначките от Биг Брадър Преглеждания: 9996

Трите благоевградчанки смаяха британците
0
3.5/5 - (4 votes)

Трите благоевградчанки смаяха британците

Тризначките Вяра, Надежда и Любов от Благоевград, които си спечелиха известност покрай участието им в Биг Брадър, отново напомниха за себе си.

За никого не е тайна, че от две години тризначките са горди поданици на кралица Елизабет Втора. Те вече живеят в британската столица Лондон.

тризначките
Трите благоевградчанки смаяха британците

Този интелектуален отлив от Балканите, може само да радва поданиците на британската кралица. Няма никакво съмнение, че тризначките определено има с какво да обогатят жителите на Острова.

Най-интересното е, че трите са досущ като моми англичанки. По всяка вероятност това е била и една от причините, която ги е подтикнала да преведат имената си на английски. По този начин те накараха местните да онемеят.

Така добре познатата ни Вяра, вече се подвизава под името Фейт. Новото име на Надежда е Хоуп, а това на Любов – е Лав.
Трите имат самочувствието, че владеят отлично езика на Шекспир. Те сметнали, че е много по-хай да преведат имената си на английски, за да може да ги направят по-разбираеми за британците, отбелязва на страниците си „Галерия“.

Тризначките твърдят, че британците са много по-интелигентни от нашенците и винаги, щом ги зърнели на улицата, се обръщали след тях. Те дори вече са наясно с някои трикове и отбелязват, че щом си красив, моментално можеш да си осигуриш с 300 паунда по-висока заплата, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.