Стоянка Мутафова брои луди пари за…

Гранд дамата на родния театър ще става горд собственик на апартамент по родното Черноморие
0

Гранд дамата на родния театър ще става горд собственик на апартамент по родното Черноморие

Всенародната любимка Стоянка Мутафова се сдоби с нова придобивка, за която брои луди пари.

От близкото обкръжение на Стоянка Мутафова издават, че двете с дъщеря й Муки отдавна имали желание да си купят жилище край морето. Въпреки, че много искали да имат собствен апартамент в някой от курортите по родното Черноморие, те все отлагали покупката. Причината за това бил фактът, че нямали възможност да пътуват всеки път по толкова много километри, за да правят огледи на имотите.

Стоянка Мутафова
Гранд дамата на родния театър ще става горд собственик на апартамент по родното Черноморие

Този път обаче инициативата по огледите била поета от близък до сърцето на мъж на име Румен.
Той открил изключително подходяща оферта и към момента пазари апартамента, за да може Стоянка Мутафова да го купи на по-ниска цена. Той изтъкнал пред настоящите собственици, че във въпросния имот занапред ще летува не кой да е, а самата Стоянка Мутафова.

Гранд дамата на българския театър все още не е виждала лятната си хасиенда. Въпреки това тя е гласувала пълно доверие на Муки и приятеля й, които ще се заемат даже с обзавеждането на имота.

97-годишната актриса се надява да има възможност още това лято да нощува в новия си апартамент, вместо в хотели, където никак не се чувства комфортно. При все, че преди борени дни отново плъзна мълвата, че актрисата не се чувства добре и е отменила представления, се оказа поредната измислица

Мутафова е в отлична форма и ходи редовно на шопинг в мола с дъщеря си. Напоследък тя се е заела със задачата да си избере подходящ бански, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.