Познахте ли кой е този известен певец?

Гласувайте за статията

Мустакът се е превърнал в негова запазена марка

Известен роден певец пусна снимка от младежките си години.

Можете ли да познаете кой е този певец? Вероятно сериозно ще се затрудните с тази задача. Поради тази причина няма да ви измъчваме повече, а ще ви разкрием, че става въпрос за една от емблематичните фигури на попфолк жанра.

певец

Мустакът е негова запазена марка

Неговите песни са вечни. Що се отнася до визията му, тя често пъти е подлагана на осмиващи карикатури и шеговити подмятания. Няма никакво съмнение, че неговата запазена марка, е мустакът. Дори самият той признава, че не помни времето преди да си го пусне.

Е, време е да вдигнем изцяло завесата и да разкрием, че става въпрос за известния поп фолк певец Милко Калайджиев. Снимката е от времето, в което е бил 20-годишен младеж. Разбира се верен на себе си, той отново е с емблематичния си мустак на фотоса.

Припомняме, че неотдавна му се наложи да се раздели с него заради участието му в „Като две капки вода“. Въпреки това той намери решение. Във времето, в което не беше на снимки, Милко Калайджиев си връщаше запазената марка като си лепеше изкуствен мустак, издават от зад кулисите.

Той не крие, че когато получил офертата, първо се поинтересувал дали ще е нужно да си обръсне мустака, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар