Какво се случва с Марта Вачкова?

Гласувайте за статията

Актрисата се подмлади видимо

Мнозина се запитаха какво се случва напоследък с известната актриса Марта Вачкова.

Прави впечатление, че в последно време тя не излиза от салоните за красота. Това накара феновете й да се запитат дали сестра Жекова от „Откраднат живот“ не се конти заради нов мъж в живота й.

Марта Вачкова

Актрисата се подмлади видимо

Марта Вачкова също е обзета от манията с любимите на кифлите естетични процедури. През последните няколко седмици, откакто се завърна от Истанбул, актрисата едва успява да смогне с часовете за различни разкрасителни процедури.

Очевидно Дарина Павлова, по-известна като Мадам Мулти също й е повлияла, след като в продължение на няколко дни поливаха рождения й ден в Турция. Тя от години се опитвала да убеди Марта Вачкова, че лицето й се нуждае от малки корекции като например освежаване с няколко ампули хиалурон.

Дарина Павлова препоръчала на Марта Вачкова доверен естетичен център в морската столица, където актрисата се подложила на пълна промяна.
След серията регенериращи и освежаващи маски за лице, актрисата излязла съвсем променена от салона.

Освен това отново по препоръка на Дарина Павлова, тя се подложила и на модерна процедура за обезкосмяване. Процедурата до такава степен се харесала на Вачкова, че докато момичето се борело с космите по тялото й, тя направо заспала на кушетката, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар