Джена с невероятен рожден ден (Вижте как певицата посрещна празника си)

Гласувайте за статията

Джена с емоционален рожден ден

Джена няма да забрави рождения си ден. Само пред три дни поп фолк изпълнителката отпразнува личния си празник по много емоционален начин. Любимият мъж до Джена Атанас Стоев-младши направи така, че поп фолк изпълнителката да се чувства на седмото небе през целия ден. А приятели на семейството разкриват, че Наско често правел подобни изненади на любимата си.

Този път Джена решила да отпразнува рождения си ден в тесен семеен и приятелски кръг, пише show.blitz.bg. Поп фолк изпълнителката никога не е ползвала рождения си ден за реклама и за пореден път не публикува снимки от празника си в социалните мрежи, а любопитните останаха с пръст в устата и не разбраха по какъв начин е празнувала певицата.

Любимият мъж на Джена организирал романтична вечеря в ресторант, който се намирал буквално над водата. Това споделя приятелка на поп фолк изпълнителката, присъствала на рождения й ден. Атанас Стоев-младши събрал най-верните приятели на съпругата си. На празника бил и малкия им син. Семейството си спретнало незабравима вечер на морето.

Освен рожден ден, на 3-ти юли Джена и Наско имат и още един повод за празнуване. Тогава младото семейство празнува годишнината от сватбата си. Вече три години поп фолк изпълнителката и Наско са семейство. Джена не пропусна да покаже любовта си към съпруга си с емоционален статус в социалната мрежа.

Годишнина

„Честита 3 годишнина, любов моя! Искам цял живот ти да ме обичаш. Искам цял живот да заспивам и да се будя до теб! Искам да помоля Бог да пази тази обич, защото ти и малкото ни бебче, сте моето ВСИЧКО!“, написа поп фолк изпълнителката.

Наско на свой ред и отговори с обща снимка. „Обичам го това момиче, то ми показа какво е да си обичан и да бъдеш готов на всичко за чистата любов“, написа той към кадъра.

Джена отпразнува рождения си ден и годишнината от сватбата си с романтична вечеря сн, Инстаграм

Джена отпразнува рождения си ден и годишнината от сватбата си с романтична вечеря сн, Инстаграм

Самата Джена си направи също подарък за празника. Тя пусна песента „Горкото момиче“, която за часове се превърна в един от хитовете на лятото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар