Деси Цонева поиска…

Деси Цонева поиска…
3 (60%) 1 vote

Сватбата ще е догодина

Наследницата на покойния телевизионер Димитър Цонев – Деси Цонева, не спира да изненадва.

Както стана ясно, не след дълго тя ще сключи брак с издателя Явор Стефанов, от когото очаква дете. Церемонията обаче за изненада на всички ще премине в бутиков състав.

Деси Цонева

Сватбата ще е догодина

Младоженците ще си кажат заветното „Да“ само пред сина й Янчо и кумовете им – шеф Иван Манчев и новата му приятелка.
„Ще сключим граждански брак в близост до София, до броени дни, но без тържество. Въпреки камерния състав аз ще бъда с булчинска рокля, ще бъда ослепителна… Ще оставим голямото парти за догодина. Отсега се знае датата – 3 юни, на третата ни годишнина. Вече ще съм родила, ще съм спряла да кърмя…“, разкрива лъчезарната Деси Цонева.

Явор Стефанов предложи брак на Деси Цонева в началото на миналия месец, когато се навършиха две години от връзката им. Двамата отбелязаха подобаващо годишнината си с посещение на един от най-романтичните градове в Европа – Флоренция. Именно там Деси Цонева получила предложението за брак.

„Догодина ще сключим и църковен брак, ще бъде много красив. Иска ми се тържеството да бъде в някоя резиденция. Винаги съм си мечтаела, от първия път, когато стъпих в Евксиноград, там да се омъжа. Но тъй като свързвам това място със смъртта на баща ми, на неговото любимо място се случи инцидентът, няма да е там. Но ми се иска да бъде на място точно в този стил – ретро, леко комунистически и тежък стил“, категорична е тя, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар