Кристина Патрашкова остави всички без думи (ФОТО)

Гласувайте за статията

Мнозина 20-годишни девойки биха могли да завидят на фигурата й

Несъмнено Кристина Патрашкова е сред най-известните журналисти в България.

Едва ли обаче сте подозирали каква фигура крие Кристина Патрашкова под роклите и костюмите, с които обикновено я виждаме на екрана.

Кристина Патрашкова

Мнозина 20-годишни девойки биха могли да завидят на фигурата й

На 20 юли тя ще навърши 56 години и въпреки това има завидна фигура, за която мнозина 20-годишни девойки биха могли да й завидят. От известно време насам Патрашкова се радва на профил в Инстаграм. Именно там тя публикува горещите фотоси от лятната почивка със съпруга й, пише ХотАрена.

Като панелист в предаването „На кафе“ и като медийно лице, Кристина Патрашкова залага винаги на аристократични одежди. Деколтетата й никога не са твърде разголени, а дължината на роклите и полите никога не е разкривала дори коленете й.

Оказва се обаче, че Кристина Патрашкова няма какво да крие, дори напротив – тя притежава невероятна фигура. Мнозина се изненадаха как изобщо се е престрашила да публикува в профила си в социалната мрежа снимки, на които е само по бански.

Кристина Патрашкова се показа по плажен аутфит на яхта, която са обитавали заедно със съпруга й Иво по време на лятната им почивка през миналия месец, пише zajenata.bg.

Кристина Патрашкова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар