Възможно ли е тази мълва за Софи Маринова да е истина?

Гласувайте за статията

Времето ще покаже дали мълвата е истина

Страшна мълва се носи през последните няколко дни за ромския славей Софи Маринова.

Запознати издават, че само няколко седмици след пищната сватбена церемония, Софи Маринова и Гринго са се разделили. Това се случило след поредния жесток скандал в ромската фамилия, твърди „Флагман.бг“.

Софи Маринова

Времето ще покаже дали мълвата е истина

На този етап двойката отричат да са се разделили само няколко месеца след пищното тържество, на което се врекоха във вечна вярност. Мълвата за раздялата им обаче бе подсилена и от факта, че преди броени дни Софи Маринова се появи сама на рождения ден на Преслава. По-наблюдателните дори забелязаха, че Софи е направила доста хитър опит да замаскира счупената й ръка.

Очевидно обаче опитът на Софи Маринова бе неуспешен като се има предвид, че почти всички разбраха, че ръката й е счупена. Шалът на цветя не успя да свърши задачата, с която бе натоварен. Злите езици носят мълвата, че певицата получила тежката травма след поредния битов скандал с Гринго, пише zajenata.bg.

В същото време той е бил забелязан да празнува в изцяло мъжка компания в едно от заведенията в Слънчев бряг. Какво се случва помежду им и дали мълвата за тежките скандали, последвани от раздяла ще се окаже истина, само времето ще каже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар