Тита сподели „опасно близки“ ли са с Папи Ханс (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Според Тита „готините момчета“ са все по-малко

Според Тита „готините момчета“ са все по-малко. Певицата гостува в „Събуди се“, където сподели дали още са заедно с приятеля й Викторио и колко близки са с Папи Ханс. Тита сподели и подробности около новото си парче „Първа среща“, което по всичко личи, че ще се превърне в летен хит.

Покрай предаването за имитации „Като две капки вода“ тръгнаха слухове, че Тита е „опасно близка“ с Паи Ханс. В „Събуди се“ певицата разкри какви са истинските им отношения. „Близки сме, но не сме опасно близки. Много добри приятели сме. Той е страхотен човек. Той ми е също толкова близък, колкото и Милко Калайджиев. Това са хора, които е голямо богатство да ги имаш като приятели, защото са много всеодайни и много готини“, откровена е Тита за отношенията си с Папи Ханс.

Певицата признава, че все още е с приятели си Викторио, въпреки трудните моменти, през които е преминала връзката им. „Първо, не знам защо всички му казват Виктор, той е Викторио“, разяснява Тита за своя приятел. „Всеки има някакви трудни моменти във връзките си. Връзките са нещо много сложно, особено когато двама човека се развиват поотделно. Много е трудно. Но в момента сме си заедно“, разкрива певицата.

Тита говори и за новия си летен хит – „Първа среща“. Певицата посвещава новата си песен на „всички влюбени хора, които са усетили това прекрасно чувство любовта“. Певицата признава също, че е влюбена. „Аз съм влюбена, да. Аз постоянно се влюбвам в някакви неща около мен, не в хора. Любовта е навсякъде около нас. Така че трябва да имаме очи да я видим. Точно тази песен разказва наистина за трепетите, когато харесваме някого“, споделя певицата за парчето си „Първа среща“.

Тита сподели "опасно близки" ли са с Папи Ханс сн. Инстаграм

Тита сподели „опасно близки“ ли са с Папи Ханс сн. Инстаграм

В хита си Тита пее за „изчезнал вид“ момчета. Според певицата „готините момчета“ се срещат все по-рядко. „Мисля, че са в по-малко количество, поне по мои наблюдения. Вече светът е станал малко по-различен, малко по-меркантилен. Виждам, че хората гледат с други очи на партньора си. Няма я бурната, чистата любов, да обичаш някого въпреки всичко, а не заради нещо“, споделя Тита.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар