Деси Цонева разкри как ще кръсти дъщеря си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Деси Цонева със секси рокля на сватбата си

Деси Цонева разкри как ще кръсти дъщеря си. Преди няколко седмици репортерката на „На кафе“ призна, че е бременна и че с приятеля й Явор Стефанов планират да сключат граждански брак. Дори и бременна обаче Цонева не спира да работи. Тя дори признава, че е станала хиперактивна.

Бъдещата майка споделя, че се чувства добре и бременността не й създава проблеми. „Супер. Хиперактивна! Имам проблем с тази хиперактивност, изобщо не ме свърта на едно място, а всички казват, че трябва да си почивам повече. Но аз просто не мога да стоя мирна“, разкрива Цонева, пише life.dir.bg.

Деси разкрива и подробности за сватбата им с Явор. На бъдещата майка й предстои „скромно подписване с тежка булчинска рокля“. Наскоро Деси сподели, че ще отложат голямото тържество за догодина, след като вече е родила и е спряла да кърми.

Бъдещата майка признава, че за тържеството тогава си е избрала много секси рокля, която не е подходяща за гражданската церемония, защото сега е бременна. „Догодина роклята ще е друга. Даже съм си я избрала. Но моделът е доста секси и с бременно коремче не става. Тази година съм с роклята на Глория, моята приятелка“, споделя Деси.

Бъдещата майка споделя също, че в последния момент се е наложило да сменят кумата, но кум все още ще й бъде шеф Иван Манчев. „Иначе и кумата се смени в последния момент. Решихме, че е по-резонно да е моята най-добра приятелка Марго. Пък и жената до Иван не иска никаква публичност и това ще я натовари“, разкрива Деси.

Деси разкрива, че дъщеря им с Явор ще носи две имена и едното от тях ще е Димана, но за другото все още не са решили. „Той вече изявява претенции. Много иска да кръстя малката по един определен начин. Ще видим…“, казва бъдещата майка за името на дъщеря си.

Деси Цонева разкри как ще кръсти дъщеря си сн. Фейсбук

Деси Цонева разкри как ще кръсти дъщеря си сн. Фейсбук

Деси разкрива, че постоянно се движи и това й помага да е във форма. „Движа се постоянно. При всяка възможност ходя пеша. Постоянно правя нещо, това е важно. Залежаване и мързел са ми крайно далечни дейности“, признава бъдещата майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар