Деси Цонева минава под венчилото

Деси Цонева минава под венчилото
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева ще сключи брак с любимия си Явор Стефанов

До дни Деси Цонева ще се венчае за издателя Явор Стефанов, от когото очаква дъщеричка, разкри самата тя пред ПИК TV. На бутикова церемония младоженците ще си кажат „Да“. На нея ще присъства единствено сина на булката Янчо и кумовете – шеф Иван Манчев и новата му приятелка.

„До броени дни ще сключим граждански брак. Церемонията ще се състои в близост до София, но няма да има тържество. Въпреки намаления състав аз ще бъда с булчинска рокля. Голямото парти ще оставим за следващата година. Датата вече е ясна – 3 юни, точно на третата ни годишнина с Явор. Вече бебето ще е голямо и ще съм спряла да кърмя…“, споделя щастливата Деси Цонева.

В началото на миналия месец, точно в деня на втората им годишнина нейният любим й предложи брак в един от най-романтичните градове в Европа.

„Догодина ще се състои и църковният брак, който ще бъде много красив. Мечтая за тържество в някоя резиденция. Винаги съм си мечтаела, от първия миг, в който стъпих в Евскиноград, сватбата ми да бъде там. Но това място свързвам и със смъртта на баща ми, така че сватбата няма да бъде там. Но ми се иска тя да бъде в комунистически стил“, споделя Деси Цонева, цитирана от „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар