Братът на Елена Йончева изчезна

Братът на Елена Йончева изчезна
5 (100%) 1 vote

Братът на Елена Йончева изчезна

Братът на Елена Йончева – Иван изчезна след евровота. От 24 май няма ни вест, ни кост от роднината на депутатката, който е собственик на свинеферма в Монтанско. Братът на Йончева винаги е бил изключително активен в мрежите.

Самата тя също се покри след скандала на евровота и вече не обикаля от предаване на предаване. Вероятно и този път Йончева е наложила цензура на брат си. Тя не го прави за пръв път.

Преди време депутатката забрани на Иван да споделя в мрежата снимки с наследника й Тео. Заради натовареното си ежедневие, тя често поверява грижите за сина си на своя брат.

Иван си позволил да публикува снимки на Тео и това много разгневило Йончева. Тя забранила на брат си да споделя фотоси със сина й. Въпреки бурния си нрав, Иван се съгласил с искането й.

Преди време Йончев се забърка в невероятен скандал. В „Господари на ефира“ беше излъчен репортаж за свинефермата. Репортерите на формата се отзоваха на сигнал, че болните животни се изгарят и пепелта от тях се дава на здравите свине. Свидетели разкриха, че условията в свинефермата са потресаващи. Но до разпити на Иван и неговата известна сестра така и не се стигна, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар