Големия Маргин вдигна царска сватба (ФОТО)

Гласувайте за статията

Сред гостите бе и попфолк певицата Бони

Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин, вдигна царска сватба.

За да стане трибуна на пищното събитие, замъкът в Равадиново бе затворен за посетители. Големия Маргин избра да омъжи именно там голямата си дъщеря Александра. Нейният съпруг е неизвестен чужденец за широката общественост.

Големия Маргин

Сред гостите бе и попфолк певицата Бони

За приказната сватба се заговори още преди няколко седмици при все, че Маргините пазят личния си живот в пълна тайна. За да се избегнат всякакви нежелани гости, замъкът бил отцепен два дни преди събитието. Никой не е наясно с точния брой на гостите, но според мълвата при всички положения те са били над 300.

Десетки гардове били натоварени със задачата да охраняват събитието. Попфолк певицата Бони сподели снимки в профила си в Инстаграм от грандиозната сватба. Тя обаче така и не уточни, че сватбата е на една от най-богатите наследници у нас.

„Изключително вълнуващ момент за всички нас, които присъствахме, момент, който ще бъде запомнен завинаги!!! Сватбата на любимата ми фамилия Маринови, нашите прекрасни младоженци Алекс и Джан. Желая ви море от любов, щастието и хармонията да са ви спътници в живота… обичам ви, Честито!“, написа Бони.

Пиарът на звездата заяви пред „България днес“, че Бони няма да коментира сватбата и побърза да уточни, че певицата е присъствала като приятел на семейството, пише zajenata.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар