Мая Илиева брои 4 милиона за имение в Барселона

Гласувайте за статията

Мая Илиева е собственичка на впечатляващо имение в Барселона

Мая Илиева се сдоби с тузарско имение в Барселона. Преди няколко години вдовицата на Жоро Илиев е броила 4 милиона евро за тузарски имот, намиращ се в столицата на Каталуния. Откакто има имот там, тя често пътува до Испания, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Къщата й се намира в един от най-баровските квартали – в района Сантс Монтжуик. В близост е олимпийското селище, което бе спрециално построено за лятната олимпиада в Барселона през 1992 година.

През есента на 2014 година мафиотската вдовица стана собственичка на тузарския имот, който е закупила от украински милионер, участващ в управата на испанския футболен клуб „Алавес”.

„Тя купи имението заради децата си, които учат в Барселона. Почти всяка седмица до Испания, но не се установи постоянно на Иберийския полуостров, тъй като бизнесът й всичките й приятели са в България“, коментират запознати.
Година преди Жоро Илиев да намери смъртта си, той и Мая осиновиха Андреа и Криста. Наследниците им вече са в тийнейджърска възраст. Малко след смъртта на Главния, почернената Мая осинови и момче. На него тя даде името на убития си съпруг. Днес и трите деца на вдовицата учат в частно училище – престижен пансион в Барселона.

Децата на Мая Илиева говорят по-добре испански и английски, отколкото родния си език.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар